DONATIES ALTERNATIEF.TV 

Als u mijn programma waardeert kunt u mij steunen met een donatie. Eénmalig of maandelijks, alles is welkom. Hartelijk dank.

NL85INGB0003118301 

t.a.v. Stichting Nomade, Amsterdam 

Alternatief steunt op donaties van kijkers, particulieren en fondsen. Alternatief wordt juridisch, organisatorisch en financieel gefaciliteerd door de Stichting Nomade. Deze Stichting werd in 1984 opgericht. Zij faciliteert sinds haar oprichting bijna exclusief de theater- en mediaprojecten van haar directeur-bestuurder Ab Gietelink.

Stichting Nomade voldoet aan alle eisen van ‘good governance’ en is een door de belastingdienst erkende ANBI stichting met belastingvoordelen voor de gever. (Zie pagina ‘beleid & financiën’ op www.theaternomade.nl)

Stichting Nomade heeft ‘een gesloten beurzen’ overeenkomst met SALTO. De kosten van de opnamestudio en uitzending bij SALTO worden via de gemeente Amsterdam gesubsidieerd. Kosten en honorarium van technicus Renko Koppe en auteur/ presentator Ab Gietelink zijn afhankelijk van uw donaties.

Hartelijk voor uw donatie !                                                                         
DONATIES AB GIETELINK

Wilt U expliciet Ab Gietelink ondersteunen?

https://www.gofundme.com/f/covid-19-kritische-perspectieven?

 Ab Gietelink maakte tijdens de coronacrisis tussen April 2020 en Juni 2021 62 programma’s voor Café Weltschmerz.

Sinds September 2021 maakte Ab Gietelink voor Alternatief.TV meer dan 250 programma’s over de Coronacrisis, Rusland & Oekraïne, Israël & Palestina en de Nederlandse politiek en cultuur Alle programma’s zijn genummerd op publicatiedatum. Totaal meer dan 320.

Hartelijk voor uw donatie !