NIEUWS EN MEDIA

OP DEZE PAGINA KONDIG IK NIEUWE PLANNEN AAN EN REAGEER OP MEDIA

De publicaties bestaan wekelijks uit columns, performances en interviews. Ik ben als redacteur verbonden aan De Andere Krant (DAK). U zult een aantal teksten of delen daarvan ook terugvinden in de Zaterdagkrant van De Andere Krant.

In Augustus 2022:

Zeer leerzaam interview met Prof. Evert van der Zweerde (Russische filosofie)  over Rusland en Oekraïne

Maandag 8 November is de volgende video door Youtube gecensureerd. Het kanaal heeft een waarschuwing en kan 1 week niet uploaden

A74 Column Ab Gietelink. Forse Oversterfte In Nederland 2021. Hoeveel zijn Vaccinatieslachtoffers?

We hebben de video via deze website (op het systeem Odysee) weer zichtbar gemaakt

WAT KUNT U DE KOMENDE WEKEN VAN MIJ VERWACHTEN ?

Maurice de Hond komt langs om de balans op te maken van 1,5 jaar Coronabeleid.  Wat hebben we komende Winter te verwachten? Wat spreekt er uit de politieke peilingen?.

Met Prof. Cees Hamelink gaan we reflecteren voer de bedenkelijke rol die de media speelt in het Coronadebat.

Elektrotechnisch ingenieur Ton Rademaker was in Juni 2020 mijn gast in een zeer succesvol programma over Ionisatoren. Behalve over ionisatie gaan we het hebben over de toekomstige mogelijkheden van Watergas.   

Metje Blaak heeft een enerverend leven van prostitutie en kunst achter zich. Ze schreef 20 boeken en was jarenlang het gezicht van de ‘Sexwerkers’ belangenvereniging de Rode Draad. Ze vertelt haar verhaal.

Niesco Dubbelboer stond destijds als PvdA 2e Kamerlid aan de bron van de 1e referendumwet in Nederland. Hij is nu directeur van Meer Democratie. We reflecteren over de mogelijkheden en plannen van de Basisdemocratie activisten